Ecaterina Andronescu, întristată de moartea Cristinei Ţopescu: "Atât de singură a fost încât mi se pare nedrept"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Printre cei care plâng moartea jurnalistei Cristina Ţopescu se numără chiar şi politicieni cunosuţi care au apreciat activitatea sa şi felul în care îşi făcea meseria cu profesionalism. Ecaterina Andronescu şi-a amintit emisiunile la care a participat şi itnerviurile pe care i le-a oferit Cristinei Ţopescu, despre care a avut numai cuvinte de bine.

"Am cunoscut-o ca reporter de televiziune. Nu ai cum să nu o apreciezi. Rămâne un reper. Ca profil de jurnalist, a avut o veritcalitate şi a fost un profesionist desăvârşit. În mai multe emisiuni am pariticpat şi ca moderator pregătea mult emisiunea. Nu punea întrebări să te pună în dificultate, ci ca să aducă clarificări.

A avut acest model extraordinar care a fost tatăl ei şi de multe ori se întreba dacă se poate ridica la nivelul aşteptărilor tatălui ei. A dovedit-o cu fiecare emisiune pe care a facut-o. 

Nu îmi vine să cred că vorbim la timpul trecut despre ea. A iubit foarte mult animalele dar şi foarte mult şi oamenii. Nu trebuia să îi ceri ajutor că singura îţi întindea mâna.

A continuat să rămână un om extrem de dedicat, extrem de bun.

Atât de trist momentul în care Dumnezeu a hotărât să îi ia viaţa. Atât de singură a fost încat mi se pare nedrept", a declarat Ecaterina Andronescu, la Realitatea PLUS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel