Ecaterina Andronescu, ATAC DUR la Dragnea. E extrem de grav

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Ecaterina Andronescu a lansat un atac extrem de dur la Liviu Dragnea, după ce acesta a spus că tinerii de la Colectiv au fost probabil uciși într-un incendiu provocat intenționat. 

"Este o afirmaţie teribil de gravă pe care domnul Dragnea a făcut-o: că au fost ucişi. Cred că o asemenea afirmaţie făcută de al treilea om în stat nu trebuie să se oprească aici. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele pe baza cărora a făcut aceste afirmaţii. Mi se pare grav", a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.

Reamintim că , Liviu Dragnea, a transmis marţi condoleanţe familiilor care şi-au pierdut aparţinători în incendiul din Clubul Colectiv şi a spus că în opinia sa unele aspecte legate de acel moment nu sunt limpezi.

"Mesajul meu este unul de durere, am o foarte mare durere că România a primit acea lovitură. Zeci de copii au fost ucişi în acea noapte. Nu ştiu dacă până la urmă s-a descoperit adevărul. Nu ştiu, pentru că sunt atât de multe variante care circulă pe piaţă. Le doresc putere să trăiască cu această durere familiilor celor care au murit acolo. Le transmit condoleanţe şi poate acest eveniment nu mai e folosit politic de nimeni", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel