E OFICIAL: Adrian Streinu-Cercel CANDIDEAZĂ la alegeri pe listele PSD

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Profesorul Adrian Streinu-Cercel va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD. Anunțul a fost făcut, duminică, într-o conferință de presă la sediul partidului. 

Managerului Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș”, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, va candida din partea PSD la alegerile parlamentare, a anunțat Marcel Ciolacu. 

"Doresc să îi mulțumesc azi domnului Streinu-Cercel pentru că a răspuns invitației mele si a doamnei Gabriela Firea de a se alătura noilor specialiști care vor face parte din viitorul Parlament. Vreau să-l asigur pe dl. profesor că astăzi dânsul nu face un legământ sau o promisiune PSD-ului, ci un legământ cu românii și dorim ca Parlamentul României să beneficieze de cei mai buni specialiști în lupta cu pandemia", a spus Marcel Ciolacu.

"Am acceptat invitația dumneavoastră de a participa în Senatul României pe probleme de politici de sănătate. Din păcate, în momentul de față, cu toții trecem printr-o criză majora în sănătate, la nivel planetar, nu numai la nivelul României. În acest context, specialiștii cred că nu trebuie să fie numai la nivelul spitalelor, dar și acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităților spitalicești. De la nivelul Parlamentului am convingerea că pot să fac acest lucru și o voi face cu toti dragul pentru români", a spus Adrian Streinu-Cercel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel