Durere fără margini: Sicriul cu cel mai tânăr dintre minerii morți în accidentul de la Jilț, adus acasă. Dragoș avea 29 de ani și urma să devină tătic

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
captura foto: Antena 3
captura foto: Antena 3

Sicriul cu trupul neînsuflețit al celui mai tânăr dintre minerii morți în accidentul de la Jilț, a ajuns acasă, la Mătăsari, la familia tânărului de 29 de ani. Dragoș urma să devină în curând tătic.

Una dintre cele trei victime decedate, cea mai tânără, avea doar 29 de ani. Dragoș aștepta să devină prima oară tată, soția lui e însărcinată. Familia tânărului, care se aștepta la petrecerea celui mai fericit eveniment din viața sa, l-a primit, astăzi, pe Dragoș, într-un sicriu alb. Apăsarea și durerea familiei sunt greu de descris în cuvinte.

Durere fără margini: Sicriul cu cel mai tânăr dintre minerii morți în accidentul de a Jilț, adus acasă

 

Mesajele postate de apropiați pe contul său de socializare sunt numeroase:

„Drum lin dragul nostru Pirjol Dragoş sa o veghezi pe Roxi și pe bebe de sus, de acolo! Nu te vom uita in veci“.

„Mulți dintre noi au pierdut astăzi un prieten..Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Sincere condoleanțe familiei! Nu te vom uita niciodata!“

„Pirjol Dragoş Vei fi in sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu sa te odihneasca“.

„Prieten drag, nu te vom uita!“

Dragoș avea 29 de ani și urma să devină tătic

 

Dragoș Pârjol era din Mătăsari și soția lui, Roxana, e însărcinată. După producerea accidentului, cumnatul unuia dintre minerii răniți în accident face lumină în privința tragediei de ieri.  

El a vorbit, la Antena 3 CNN,  despre împrejurările în care a avut loc accidentul și spune că mașina în care se aflau minerii a rămas fără frâne. După acel moment au urmat clipe de panică și un adevărat iad pentru mineri. 

”La o coborâre pe o coastă, nu parcurseseră decât 100 m de la excavatorul respectiv, undeva la 3 minute de când plecaseră, se pare că șoferul a rămas fără frâne, a încercat să bage mașina într-o viteză inferioară, pentru a o opri, nu a reușit și i-a văzut pe cei din fața lui că au sărit. Și-a pus mâinile la cap și apoi s-a trezit în nămol. 

Va zic exact cuvintele lui. A urmat Iadul! Se călcau în picioare unii pe alții, erau îngrămădiți, tuburile erau peste ei, trusele pe care le-au folosit la reparațiile respective erau peste ei... 

El (cumnatul, n.red.) a încercat să îl resusciteze pe unul dintre ei. Chiar îi era prieten foarte bun, copilăriseră împreună. Dragoș, cel mai tânăr dintre ei, care aștepta un copil...”, povestește bărbatul.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel