După crima de la Mediaș, PMP cere DEMISIA lui Tudorel Toader și a lui Carmen Dan

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Eugen Tomac
Eugen Tomac

Eugen Tomac, președinte PMP,  a declarat că în orice ţară normală în care s-ar întâmpla o crimă ca la Mediaș, miniştrii responsabili şi-ar da demisia sau ar fi demişi.

 

Tudorel Toader (prin Legea recursului compensatoriu) şi Carmen Dan (ministrul de Interne, şefă peste Poliţia aflată în blocaj) ar trebui să își dea demisia după crima de la Mediaş. Toată lumea de bună credinţă i-a spus lui Tudorel Toader că recursul compensatoriu va avea efecte majore în ceea ce priveşte ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului. Evident, acestuia nu i-a păsat şi şi-a pus în practică ideile greșite și fixe. În ceea ce o privește pe Carmen Dan, lipsa de reacție a Poliției naște haos. Miniștrii Justiției și de Interne ar trebui să îi privească în ochi pe membrii familiei tânărului ucis la Mediaș şi să le explice cum e cu suprapopularea din penitenciare.

Liviu Dragnea a transformat România într-o nouă Brazilie, în care atacuri violente sunt la ordinea zilei şi în care siguranţa cetăţeanului a devenit o poveste. România a devenit raiul infractorilor violenţi, iar siguranţa cetăţeanului a devenit o problemă acută”, a declarat Tomac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel