După 14 ani în Londra, un român s-a întors la "coada vacii". Andrei: "Nu-mi e dor de bani. Am avut tot luxul de pe lume"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Nicola s-a întors în România după 14 ani în Londra
Andrei Nicola s-a întors în România după 14 ani în Londra

Un român care a trăit în Londra timp de 14 ani s-a întors acasă, pentru că, spune el, deși avea bani și trăia în lux, nu era fericit. 

Anunțul UK publică povestea lui Andrei Nicola, un român care s-a întors în România "la coada vacii", după ce a trăit timp de 14 ani în Marea Britanie. El spune că a avut la picioare aproape tot luxul din lume, însa a ales alături de familie viața într-un sat din România, unde trăiesc mai sănătos și mai frumos. 

Andrei a emigrat în Marea Britanie în 2009, iar la început a muncit ca muncitor necalificat, pe șantierele din centrul Londrei. A făcut o facultate în Anglia ce i-a permis să avanseze în carieră. A devenit, pe rând, Supervisor, apoi Site Manager, iar în ultimii șase ani în UK, a devenit, treptat, Project Manager, Contract Manager și Director pentru o companie mare care se ocupă cu renovare și fit outs de restaurante, clădiri comerciale și birouri în zona centrală a Londrei.

"Am trăit în Anglia ca un Rege, am avut două case cumpărate în Londra, mașini de lux la poartă, mă îmbrăcam cu haine luate numai de la magazinele unor designeri celebri, mergeam în vacanțe scumpe și mâncam la restaurante de fițe, ...dar am realizat că eu și soția mea nu aveam nevoie de toate acestea. Mulți bani aduc multe probleme și mai puțin timp petrecut cu copiii. Oricâți bani ai face, niciodată nu îți ajung și devii un hamster care aleargă continuu pe o roată după o realitate falsă. Acum locuim la țară, în România, într-o casă care nu valorează prea mult, am început să conducem mașini simple, ne îmbrăcăm cu haine pe care nu se mai vede brandul și suntem fericiți", spune Andrei pentru sursa citată.

Andrei și soția sa s-au mutat în Porumbacu de Jos, județul Sibiu

 

Cei doi au decis să se mute într-o comună din România, unde cu banii obținuți din vânzarea celor două case din Londra și-au cumpărat vaci de rasă Angus și au făcut o fermă. Mai exact, Andrei și soția lui locuiesc acum la Porumbacu de Jos, în județul Sibiu.

"Ne-am mutat în România în primul rând pentru copii și pentru o viață de familie mai frumoasă. Bunicii copiilor, străbunicii copiilor și majoritatea familiei sunt aici. Din păcate, în ziua de azi, bătrânii românilor mor prin azile sau de dorul copiilor plecați în străinătate. Noi nu vrem așa ceva în familia noastră.

Ne-am mutat la țară ca să ne creștem singuri legume, să avem niște găini pe lângă casă să mâncăm ouă de casă și când facem o supă de pui să fie carne care nu este injectată, carne și alte produse de la localnici cât mai BIO sau organice. Plus că avem ferma noastră de Angus și ne luptăm cu sistemul să facem o afacere cu vânzare carne BIO.

Nu ne dorim profituri imense. Vrem să petrecem cât mai mult timp cu copiii, să îi învățăm adevăratele valori ale vieții. Trebuie să faci mulți bani ca să realizezi că nu ai nevoie de bani mulți. Asta am realizat noi la Londra. Am avut tot luxul de pe lume, mașini scumpe, 2 case la Londra cumpărate, vacanțe scumpe, restaurante scumpe… dar am realizat că nu ai nevoie de toate acestea… am început să conducem mașini simple, să ne îmbrăcăm cu haine care nu se mai vede "Brandul" pe ele. Mai ales că oricâți bani ai face, niciodată nu îți ajung și devii un Hamster care aleargă continuu pe o roată după o realitate care este falsă… pe rețelele sociale toată lumea postează doar fake-uri, poze perfecte, răsărituri perfecte, vacanțe perfecte, căsnicii perfecte, …dar realitatea nu este așa. La fel cum sunt banii… nu sunt reali. "Ei" printează bani și tu îți vinzi timpul pentru aceste hârtii trase la imprimantă care pe "ei" îi costă același tuș sau aceeași hârtie să dea valoare la o bancnotă de 5 lire sau la una de 50 de lire...

Nu ne este deloc dor de banii din Londra și de stilul de viață de acolo. Trăiam ca și cum eram tot timpul băgați în priză, stăteam ore în șir blocați în trafic, aglomerații, și vedeam cu ochii noștri că lumea din jur era la fel de stresată ca noi... Nu ne este deloc dor de așa ceva... Singurul lucru care ne lipsește în România este civilizația din Londra. Din păcate, oamenii sunt mult mai civilizați și mai prietenoși în Londra decât acasă, în România," a mai spus Andrei Nicola pentru Anunțul UK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel