Dumitru Buzatu dă CĂRŢILE pe faţă: "Firea m-a iritat și pe mine"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: PSD Vaslui / Facebook
Sursa foto: PSD Vaslui / Facebook

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a spus, la RFI, că este "iritat" de declarațiile Gabrielei Firea privind o posibilă candidatură la prezidențiale. De asemenea, el a transmis că procesul de desemnare a prezidențiabilului PSD trebuie accelerat deoarece subiectul poate aduce prejudicii partidului.

"Procesul acesta de desemnare a candidatului trebuie accelerat, pentru că se fac prea multe speculații și dintr-o operație serioasă de analiză, de căutare a celei mai bune variante se transformă într-un subiect de cancan, un subiect care mai mult aduce prejudicii, decât să aducă un beneficiu PSD", a declarat Dumitru Buzatu, luni, pentru RFI, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Traian Băsescu face DEZVĂLUIRI despre Klaus Iohannis: "Nu multă lume ştie. E important"

Acesta a mai spus că primarul Capitalei este o persoană vizibilă iar declarațiile ei generează iritare.

"Gabriela Firea este o persoană vizibilă, dar în ceea ce privește capacitatea de a genera iritare este foarte ridicată, pentru că m-a iritat și pe mine. De unde ai atitudinea aceasta de cel mai bun, cel care știi totul, care-i culpabilizezi pe toți ceilalți? Am văzut că este în mare pericol PSD-ul, dacă nu o va desemna drept candidat. Un pic de modestie poate nu strică unui candidat la alegerile prezidențiale", a afirmat liderul PSD Vaslui.

Declarațiile lui Dumitru Buzatu vin în contextul în care primarul PSD al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, că se va gândi dacă va candida la prezidențiale din afara partidului, în cazul în care la Comitetul Executiv de marți nu va fi desemnată pentru cursă din partea PSD, menționând că Viorica Dăncilă nu are șanse de succes.

Citeşte şi: Firea, RĂZBOI total cu Dăncilă: "Nu are șanse la prezidențiale"

Anterior, Viorica Dăncilă a spus despre declarațiile Gabrielei Firea că îi va răspunde în interiorul partidului. „Atunci când ieși în spațiul public și îți ataci colegii sau președintele partidului, acest lucru se face doar pentru imagine și nu pentru că vrei rezultate”, a spus, duminică, Dăncilă.

Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, că intră în competiția pentru prezidențiale deoarece lucrurile nu merg în „direcția bună” pentru PSD.

Oficial au anunțat înscrierea în competiția internă pentru prezidențiale: secretarul general al PSD Mihai Fifor, deputatul Liviu Pleșoianu și senatorul Șerban Nicolae.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel