Dubă furată din Anglia, depistată de polițiști în vama Giurgiu

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Polițiștii din vama Giurgiu au descoperit o dubă ce figurează că fiind căutată pentru confiscare în Marea Britanie.

Poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară ce figurează că fiind căutată pentru confiscare în Marea Britanie, se arată luni într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră. 

"La data de 15 octombrie, în jurul orei 04,00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un cetăţean bulgar, în vârstă de 45 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în Marea Britanie. Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, poliţiştii de frontieră giurgiuveni, au constatat faptul că autoutilitara, marca Ford, model Transit, se află în atenţia autorităţilor din Marea Britanie, figurând că bun căutat pentru confiscare", precizează reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Conform sursei citate, şoferul autovehiculului a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că bunul respectiv se află în litigiu. Mijlocul de transport, estimat la o valoare de 25.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru tăinuire la infracţiunea de furt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel