DRAMA fotografului (16 ani) care a ucis o fată (18 ani). Mama lui, mesaj DISPERAT din Italia

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Bogdan Ionel (16 ani) a ucis-o pe Petronela Mihalachi, o fată de 18 ani, în timpul unei ședințe foto. Băiatul o chemase să o pozeze într-o pădure la marginea orașului Botoșani, dar totul s-a terminat prost. 

Fapta lui Bogdan Ionel este îngrozitoare și nimeni nu trebuie să îi găsească scuze, dar puțini știu că acest băiat avea propriile drame. Pentru că nu a știut cum să-și gestioneze durerile din suflet și nimeni nu l-a ajutat, Bogdan Ionel a ajuns să ucidă. Băiatul nu și-a cunoscut niciodată tatăl, iar mama sa lucra în Italia pentru a-și întreține copiii.

Larisa Ionel, mama adolescentului, are sufletul îndurerat după această dramă.

"Sunt șocată și sufăr, iar părinților fetei ce să le spun... condoleanțe, îmi pare RĂU. Toate acestea nu schimbă nimic... nici suferința părinților fetei, dar nici pe a mea. Familia mea este distrusă, așa cum este și familia fetei. Îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat. Încă nu pot să cred sau cred, dar nu am puterea să accept. Este prea odios", le-a raspuns Larisa celor de pe Facebook care au întrebat-o cum se simte o "mamă de criminal".

Băiatul voia să-și pună capăt zilelelor

Înainte să o ucidă pe Petronela Mihalachi, fotograful în vârstă de 16 ani a transmis un mesaj șocant.

Potrivit postării sale, adolescentul voia să se sinucidă.

"Vă rog să mă iertați. Știu că v-am făcut mult rău. Dar cel mai mult ție, Mihaela (n.r. iubita lui). Ție ți-am greșit cel mai mult. Sigur o să vă bucurați că scăpați de mine. Iubire, o să am grijă de tine de acolo, de sus. Știu că familia a fost împotriva relației noastre, nu au înțeles că ne iubim cu adevărat. Și iubire, te rog să îți aduci aminte și să vii la mormântul meu. Vreau să fie înmormântat aici. În oraș, cât mai aproape de Mihaela. Sper ca lucrurile de la mine să îți aducă aminte mereu și atunci când te uiți la pozele noastre să îți aduci aminte de momentele frumoase.

Bia, Victor și restul să nu o faceți pe Mihaela de vină pentru că eu nu am să mai fiu, ea nu are nici o vină. O să vă dați seama de ce mi-am luat viața. Aveți grijă de voi și vă rog să aveți grijă de Mimi pentru că eu nu am să mai fiu. O să vă dați seama de ce mi-am luat viața.

Și iubire, îmi pare rău că te părăsesc acum, am să te aștept acolo sus, să fim mereu împreună. Să știi că te-am iubit și te iubesc. Mi-aș fi dorit enorm de mult să fii soția mea. Dar asta este și o să ne întâlnim din nou, în ceruri.

Și Bia, nu cred că ai putut să îmi iei dreptul la fericire și să îmi spui să mă despart de Mihaela. Nu ți-am zis niciodată, dar du-te dracu și nu te mai băga în viața oamenilor. Mi-aș fi dorit să nu am o soră ca tine, o familie ca asta.

Singura persoană vinovată pentru fapta mea ești tu Bianca (n.r. sora lui). Pentru toate căcaturile pe care mi le-ai făcut", a fost mesajul băiatului.

Petronela Mihalachi a fost găsită moartă în pădurea de lângă Cimitirul Pacea, de la marginea oraşului Botoşani.

Drama părinților din diaspora

Mulți părinți sunt nevoiți să plece din România pentru a-și putea întreține copiii care rămân în țară. Nimeni nu le poartă de grijă. Unii dintre acești copii devin adulți care au în suflet frustrări nevindecate. Așa că, înainte să judecați, încercați cum puteți să-i ajutați pe acești copii! Niciun părinte nu pleacă de drag de lângă copilul său, ci pentru a-i putea pune ceva pe masă, pentru a-i putea oferi un viitor mai bun, doar că uneori prețul este mult prea mare, cum a fost în cazul lui Bogdan Ionel, iar viitorul mai bun se transformă într-un prezent cumplit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel