Victor Ponta: Dragnea rămâne un ȘOBOLAN FRICOS

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fostul președinte PSD, Victor Ponta, spune de Liviu Dragnea că este un fricos, care a dat înapoi în fața primarilor. Ghinionul românilor este însă că Darius Vâlcov conduce practic guvernul.

"1. GHINION - acum Darius Valcov ( garantat Basescu) conduce practic tot Guvernul Romaniei / Dancila si Teodorovici sunt simple marionete puse sa semneze deciziile lui Darius - Guvernul merge direct spre dezastrul total !

2. NOROC - Dragnea ramane un sobolan fricos ( periculos doar in cotloane intunecate si in spatii inchise si controlate) / cand a vazut protestul primarilor in fata cladirii Guvernului ( felicitari lui Robert Negoita si Gabrielei Firea pentru determinare) imediat a dat inapoi - asta e metoda de succes contra sobolanilor politici !

3. NOROC - din ce in ce mai multi oameni din PSD inteleg rusinea si dezastrul faptului ca au ajuns doar sclavi pe mosia lui Dragnea, Valcov, Codrin si alti venetici “garantati de Basescu si Vadim”/ pe cei buni ii asteptam in ProRomania - cei rai sa ramana cu Grupul infractional

4. GHINION - toti romanii vom plati scump jaful si dezastrul din aceasta perioada / efectele politicilor Dragnea - Valcov vor fi mai rele decat cele ale Crizei din 2009-2010! Pacat.", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel