Dragnea: Îi avertizez! Să nu ne mai AMENINȚE

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea le-a transmis companiilor care au trimis avertismente legate de falimentul României după ordonanța pe codul fiscal, să nu încerce să mai șantajeze statul român. 

"Le transmit un avertisment companiilor care ne-au atacat ieri după anunțul privind ordonanța de urgență. Îi avertizez să nu mai amenințe statul român și să nu încerce să ne mai șantajeze. Statul român nu e la cheremul nici unei companii și nu e sat fără câini. 

(...)

Se mai întâmplă și asta (căderea bursei-n.r.). Asta cu jocul la bursă e un subiect în care nu vă sfătuiesc să intrați. Pe noi ne interesează să nu se prăbușească economia românească. (...) OMV-PETROM a spus că vor diminua producția de gaze. Ne-a amenințat voalat. Toți cei care vor pierde bani, critică. Nu v-am auzit pe nici unul în toți anii să ridicați acest subiect: că poate ROBOR-ul nu are vreo justificare sau e o înțelegere între bănci, nu v-ați pus niciodată problema să întrebați de ce cresc prețurile fără să crească costurile de producție," a declarat Liviu Dragnea în urmă cu scurt timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel