Se aude zornăit de cătușe? Ce i se pregătește lui Dagnea pe 05 noiembrie, la judecata dosarului

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Mai mulți oameni sunt așteptați să fie prezenți la Înalta Curte de Casație și Justiție pe 5 noiembrie, atunci când a fost stabilit un nou termen în dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare.

Un eveniment pe Facebook îi mobilizează pe oameni:

"Îl așteptăm pe Infractorul Liviu Dragnea la apelul pierdut de la ICCJ! Hai să ne adunăm la ICCJ să îl întâmpinăm!", este mesajul care însoțește evenimentul. 

Reamintim că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat pentru data de 5 noiembrie începerea judecării apelului în dosarul DGASPC Teleorman, în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare. Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, alături de fosta sa soţie şi de foşti angajaţi ai DGASPC Teleorman

Anul trecut, liderul PSD a fost întâmpinat cu cătușe de câțiva oameni aflați la intrarea în sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție. 

(w670)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel