Dragnea, ARESTAT. Zegrean: E mai GRAV decât ce s-a întâmplat ieri

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Augustin Zegrean a declara că într-un stat în care "democrația funcționează, Guvernul și-ar da demisia". De asemenea, acesta a mai spus că ce s-a întâmplat în acestă zi cu Liviu Dragnea este o lovitură mai mare pentru PSD decât faptul că au pierdut alegerile. 

"În primul rând, mâine se pune problema să se aleagă un nou la Camera Deputaților. De aici trebuie încpeute lucrurile. Și mâine când se pune în discuție acest lucru sigur că urmează să se pună în discuție și susținerea pe care PSD-ul o mai are în Parlament.(...) Cu guvernare momentan nu se va întâmpla nimic pentru că au fost algeri parlamentare. Sigur că este un semnal pentru cei care au urechi de auzit să audă și în orice țară în care democrația funcționează, Guvernul și-ar da demisia în situația de aici, de acum, pentru că nu a fost doar o lovitură dată PSD-ului prin alegeri, a fost și această lovitură care mie mi se pare mai gravă decât ce s-a întâmplat ieri. Cum în România nimeni nu asse compromite, nimeni nu va face nciun pas în spate, vor încerca să facă pași în față", a declarat Augustin Zegrean, la Digi24.

Viorica Dăncilă a spus că o să respecte decizia unei moțiuni de cenzură, dacă aceasta va exista. 

"Nici nu au cum să nu o respecte. Mie mi se pare că este mai mult o invitație la moțiune de cenzură decât altceva ce a spus doamna prim ministru. Sigur că vor respecta, ce să facă. Dacă nu o respectă, vor trebui să fie scoși cu forța de acolo, de la Guvern. A mai fost un prim ministru care a fost revoca și care nu a vrut să plece. Sper să nu ne întoarcem până acolo", a mai spus Zeegrean.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel