Dragnea a vândut funcția de vicepreședinte al PSD pentru un vot în CEX. Cine o va primi

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea ar fi promis postul de vicepreședinte al PSD lui Felix Stroe, președinte al filialei Constanța și fostul ministru al Transporturilor din guvernul Tudose, demis din funcție de același Dragnea, în urmă cu câteva luni.  

Conform g4media, în schimbul votului din Comitetul Executiv al PSD de astăzi, președintele Felix Stroe ar fi fost de acord să voteze pentru Dragnea, în schimbul funcției de vicepreședinte al partidului.

Din această funcție ar urma să plece Paul Stănescu, fost mână dreaptă a lui Dragnea, care însă s-a aliat cu Gabriela Firea pentru declanșarea puciului în PSD și pe care Liviu Dragnea l-ar vrea pedepsit exemplar, existând și posibilitatea propunerii unui vot de excludere din partid. 

Stroe a fost de acord să voteze pentru Liviu Dragnea, cu toate că a fost îndepărtat din funcție de președintele PSD, imediat după debacarea lui Mihai Tudose. Întors la Constanța, și rămas doar în funcția de președinte al filialei județene, Stroe a acceptat propunerea lui Dragnea, în mod inexplicabil după ce a fost practic aruncat la gunoi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel