Dragnea, NOUĂ mişcare de după GRATII, împotriva anchetatorilor săi

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: România TV
sursa: România TV

Liviu Dragnea cere cercetarea disciplinară a procurorului care îl anchetează în dosarul Tel Drum, potrivit surselor Digi24.

Fostul şef al PSD susţine că magistratul DNA i-ar fi încălcat drepturile pentru că l-ar fi investigat pentru o infracţiune prescrisă.

Încă de anul trecut, Liviu Dragnea a început demersurile la Inspecţia Judiciară împotriva procurorului Alexandra Lăncrănjan, cerând cercetarea sa disciplinară pentru mai multe încălcări ale statutului magistratului pe care aceasta le-ar fi comis în legătură cu modul în care s-a ocupat de investigaţia în dosarul Tel Drum.

Printre presupusele încălcări reclamate de fostul şef al PSD se numără şi investigarea unei fapte prescrise, respectiv cea de abuz în serviciu, dar şi o scrugere de informaţii către presă a datelor din dosarul Tel Drum.

Inspecţia Judiciară a verificat cele reclamate de Liviu Dragnea dar au considerat că solicitatrea nu este întemeiată, iar lucrarea a fost clasată.

Liviu Dragnea a contestat hotărârea inspectorilor la Curtea de Apel Bucureşti. Urmează ca instanţa să decidă astăzi dacă se impune sau nu ca inspectorii să continue investigaţiile în privinţa procurorului DNA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel