Două persoane, MOARTE seara trecută la o clinică privată. Au venit pentru un control

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat de 79 de ani şi o femeie de 66 de ani au decedat, miercuri seara, la o clinică privată din Craiova, unde se prezentaseră pentru control medical.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, bărbatul a decedat în faţa clinicii medicale, iar femeia, care suferea de afecţiuni cardiace, a decedat în incinta clinicii respective, cele două cazuri neavând nicio legătură între ele.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Calea Bucureşti din Craiova, în faţa unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care efectuau manevre de resuscitare a unui bărbat de 79 de ani, din Craiova, însă fără rezultat, fiind, din păcate, constatat decesul acestuia. De asemenea, la scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta clinicii respective a decedat o femeie de 66 de ani, din Strehaia. Femeia figura în evidenţele medicale cu afecţiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului. Trupul bărbatul de 79 de ani a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului", au informat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel