Două americance, impresionate de ce au găsit în România: "E grozav!". Au postat tot pe TikTok - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Cele două americance au explorat mai multe zone din Cluj
Cele două americance au explorat mai multe zone din Cluj

Două americance sunt impresionate de viața de zi cu zi din România. Ele s-au filmat în timp ce au mers la plimbare în piață, pe lacul Tarnița, iar apoi în centrul orașului Cluj. 

O americancă care trăiește în România a primit vizita unei prietene de peste Ocean, iar cele două s-au filmat în prima zi de explorare. Poreclită "Janna Damigeana", americanca stabilită în România este celebră pe TikTok, acolo unde publică filmulețe în care documentează experiența sa în țara noastră.   

"Surpriză! Prietena mea din America a sosit aseară să mă viziteze. Ea este Becky. Sunt atât de entuziasmată. Ea va sta aici timp de șase zile și am de gând să îi arăt România. Becky, ce ești cel mai încântată să vezi în România?

- Cred că vreau să văd o zi normală în România.

- În regulă, prima zi vom fi in Cluj și eu o să-i arăt câteva lucruri normale din România. Să mergem. Aici i-am arătat lui Becky cum arată o scară și aici i-am arătat cum arată o stradă românească și apoi am dus-o la ANAF. Glumeam, am luat autobuzul și asta va fi prima noastră oprire", spune Janna, filmând semnul care indică că sunt fix la Piața Agroalimentară Mărăști. 

"Ce părere ai despre Piața Mărăști?

- Are tot ce ți-ai putea dori pentru tot restul vieții tale. Cineva ar putea să te lase aici și să trăiești. Sunt toate fructele și legumele. Apoi ne-am dus într-un alt loc de unde puteai cumpăra haine și ne-am dus la un magazin chinezesc care aveau cutii, haine și covoare, băieți. Sunt sigură că puteți trăi aici", spune Becky. 

Apoi cele două femei au mers la un lanț de cafenele local, iar apoi au cumpărat plăcinte tradiționale, cunoscute și cu numele de langoși. Ulterior, au mers la lacul Tarnița.

"Da, nu e chiar o activitate zilnică, dar am venit la Tarnița, am mers cu caiacul, am mers cu bicicleta pe apă. E cea mai frumoasă zi din lume. Este un moment atât de frumos pentru a veni la Tarnița", spune Janna.

Ziua au încheiat-o în centrul orașului Cluj.

"Aici suntem în centrul orașului Cluj cu statuia lui Matei Corvin și am intrat în biserică și a fost foarte impresionată și a fost foarte frumos să privim oamenii (...) E doar prima zi. Să ne urmăriți pentru că mai avem încă cinci zile și am inclus atât de multe în programul nostru încât am de gând să îi arăt lui Becky cât mai mult posibi", mai spune americanca.

VIDEO

 

@jannadamigeana Day 1 in Romania. My friend Becky is visiting Romania for the first time! She was originally supposed to come in March 2020, so she has been looking forward to this visit for a long time. Join us for six days of fun as i show her my favorite sights. I think you all will be impressed with how much we see in 6 days. #travelromania #visitromania #romania #cluj #clujnapoca ♬ original sound - JannaDamigeana

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel