Noapte tragica la Iași: Patru muncitori, care lucrau la reabilitarea unui drum, și alte două femei și o fată de 14 ani au murit

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un grav accident de circulație a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe o stradă din Iași. Patru muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit. De asemenea, două femei și o fată de 14 ani au murit într-un incendiu produs în localitatea A.I. Cuza din județul Iași.

Potrivit ISU Iași, accidentul în urma căruia cei patru muncitori au murit a fost anunțat la 112 în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU și SAJ Iași.

Patru muncitori care lucrau la reabilitarea unui drum din Iași au murit

 

„Echipajele sosite la fața locului au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanță a drumului și a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului”, a transmis ISU Iași.

2. -imagine fara descriere- (accident-iassi-muncitori-morti-1.jpg)

Patru dintre muncitori au fost declarați morți, iar patru au fost transportați la spital.

Cauza producerii accidentului urmează să fie stabilită de polițiști.

UPDATE:

Ulterior s-a dovedit că șoferița implicată în accidentul produs în noaptea de joi spre vineri în Iași, în urma căruia patru muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit, era băută, susțin polițiștii.

Din cercetările efectuate de polițiștii din Iași, s-a constatat faptul că în accidentul produs în noaptea de joi spre vineri au fost implicate un grup de muncitori și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Două femei și o fată de 14 ani, moarte într-un incendiu în județul Iași

 

Potrivit ISU Iași, incendiul în urma căruia au murit cele două femeie și o fată de 14 ani a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o casă din localitatea A.I. Cuza.

La fața locului s-a deplasat două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă din cadrul Sectiei de Pompieri Tg. Frumos, dar și un echipaj de prim ajutor calificat și o ambulanță SAJ.

Incendiul se manifesta cu flacără, violent, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

3. -imagine fara descriere- (incendiu-iasi-femeie-maorte-2.jpg)

 

Trei persoane, două femei de 84 și 47 de ani și o fată de 14 ani, au fost intoxicate cu fum și au fost găsite în stop cardio-respirator.

Echipajele de intervenție sosite la locul intervenției le-au făcut manevre de resuscitare, însă au fost nevoite să declare decesul acestora.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, susțin pompierii.

4. -imagine fara descriere- (incendiu-iasi-femeie-maorte1.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel