Dosar Revoluție. Peste 700 de oameni au luat cu ASALT Instanța Supremă. A intervenit Ambulanța

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Peste 700 de oameni, revoluționari și urmași ai revoluționarilor, participă, vineri, la primul termen în dosarul Revoluției. A fost nevoie de intervenția Ambulanței de două ori.

Unei femei care participă, vineri, la primul termen în dosarul Revoluției, i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția unui echipaj SMURD. Un echipaj SMURD a sosit la Instanța Supremă, unde a fost chemat pentru a-i acorda îngrijiri unei femei în vârstă, căreia i s-a făcut rău.

Primele informații sunt că femeia, care era în sediul ÎCCJ, a început să se simtă rău, iar cei prezenți au sunat la 112.

A doua persoană a solicitat intervenția medicilor

Încă o persoană care participă, vineri, la procesul Revoluției a avut nevoie de îngrijiri medicale, echipajul SMURD fiind deja la Instanța Supremă, pentru o femeie care s-a simțit rău.

Echipajul SMURD a intervenit pentru a-i acorda îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă care participa la primul termen în procesul Revoluției din 1989.

Paramedicii erau în zonă, pentru că, inițial, au fost chemați pentru o femeie care s-a simțit rău.

Ambele persoane au primit ajutor medical și au refuzat să plece de la Instanța Supremă, unde se judecă primul termen, în cameră preliminară, în dosarul Revoluției.

VIDEO

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel