Dosar pentru moarte suspectă: Româncă, moartă în timp ce mătura strada, la Focșani

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 50 de ani a murit în timp ce mătura strada. Polițiștii din municipiul Focșani, județul Vrancea au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Poliţiştii vrânceni au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după ce o femeie în vârstă de 50 de ani a decedat, în noaptea de duminică spre luni, 13 decembrie, în timp ce mătura o stradă din municipiul Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În noaptea de duminică spre luni, la ora 23,45, un bărbat a sesizat faptul că unei femei de 50 de ani i s-a făcut rău în timp ce se afla la locul de muncă, în zona fostei Autogări din municipiul Focşani.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. Femeia de 50 de ani era inconştientă, i s-au efectuat manevre de resuscitare, dar, din păcate, la ora 00,45 a fost declarat decesul' a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit unor surse apropiate, femeia era în evidenţa medicului de familie cu boli cronice şi era angajată la compania de salubritate a municipiului Focşani.

Bărbatul care a sunat la 112 ar fi fost chiar soţul femeii.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel