Dosar 10 August: Viceprimarul capitalei, Aurelian Bădulescu, citat la DIICOT

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a declarat, miercuri, că a fost chemat joi de procurorii DIICOT, în calitate de martor, pentru a da lămuriri în legătură cu evenimentele din 10 august 2018, din Piața Victoriei.

„Au venit și mi-au înmânat citația, astfel că am fost înștiințat că am fost chemat la DIICOT în cauza cercetărilor din 10 august mâine (joi - n.red.) la ora 10.00. Din câte observ, DIICOT se grăbește să lămurească lucrurile, ceea ce mă bucură foarte tare, pentru că este momentul să vedem cine și cât a fost implicat în evenimentele din 10 august. (...) Declarația mea de mâine va aduce noi lămuriri privind evenimentele din 10 august. Am calitate de martor”, a explicat Bădulescu.

Și fostul ministru de Interne Carmen Dan a fost citată de procurorii DIICOT, pentru ziua de vineri, în calitate de martor, în dosarul în care se fac cercetări cu privire la intervenția jandarmilor la protestul din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, au precizat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

Totodată, în același dosar, miercuri a fost citat pentru auderi procurorul militar Bogdan Pîrlog, el fiind prezent pe data de 10 august 2018 în Piaţa Victoriei.

Procurorii DIICOT fac cercetări cu privire la şefii din Jandarmerie care au coordonat intervențiile din din 10 august 2018, potrvit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel