Zi de doliu în Spania după uciderea Cristinei. Moment emoționant

Mihai Ciobanu |
Data actualizării: | Data publicării:
Doliu
Doliu

Zi de doliu în Lepe (Huelva) localitatea în care trăia tânăra româncă ucisă de către fostul său partener de viaţă. 

Consiliul Local al orașului Lepe (Huelva) a decretat ziua de luni ca fiind zi de doliu oficial în memoria Cristinei M., tânăra româncă în vârstă de 24 de ani, ucisă, sâmbăta trecută, de fostul ei partener, un bărbat de 32 de ani. Acesta a fost arestat duminică la Tariquejos, un cătun din Villanueva de los Castillejos, în apropiere de Lepe, titrează europapress.es.

Potrivit celor de la Europa Press, luni, toate clădirile oficiale steagurilesunt coborâte la jumătate de catarg, ca semn de doliu, care se alătură evenimentelor organizate de oraș ca o mostră de respingere a "acestei infracțiuni teribile și condamnarea violenței de gen ca flagel care continuă să producă victime în țara noastră". Corpul tinerei nu va fi repatriat, cel puţin acum, aşteptându-se finalizarea autopsiei pentru înmormântarea acesteia.

La rândul său, presupusul făptuitor al crimei, de asemenea de naționalitate română, este reținut în Comandamentul Gărzii Civile de la Huelva până când acesta va fi judecat în fața instanțelor din Ayamonte, lucru care se va întâmpla în dimineața de marți. Cele două fiice ale victimei, în vârstă de doi și cinci ani se află într-un centru de primire a Guvernului andaluz Regional. Cristina M. locuia împreună cu fiicele și fratele ei într-o casă în stradă Mendez Núñez de Lepe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel