Doliu în PNL. Un lider liberal a murit la 59 de ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Partidul Național Liberal este în doliu, după ce un fost primar liberal a încetat din viață fulgerător. Este vorba despre fostul edil al comunei Cizer din județul Sălaj, Nicolae Criste, care a avut două mandate. Pe 28 august, acesta urma să împlinească 59 de ani.

„În această dimineață o veste cutremurătoare a zguduit comuna Cizer, fostul primar Nicolae Criste a încetat din viață! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Veşnica pomenire!”, transmite Primăria Cizer pe site-ul comunei.

Nicolae Criste era internat într-un spital din Cluj Napoca, acolo unde lupta cu o boală teribilă.

 

Coronavirusul a curmat vieților mai multor politicieni

 

Un alt deces îndoliat politica românească recent. Ioan Dragomir, fost director în cadrul CJ Prahova, a murit după ce s-a infectat cu COVID-19. Potrivit președintelui CJ, Ioan Dragomir a fost plecat în concediu, iar acolo s-a întâlnit cu sora lui venită din Spania.

De altfel, acesta ar putea fi și modul în care Ioan Dragomir s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

„Conducerea Consiliului Județean Prahova, prin președintele Bogdan Toader, exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcției Județene de Protecția Plantelor și Întreținere a Drumurilor Județene Prahova.

A fost un om de administrație, reprezentând cu profesionalism, dăruire și implicare instituția pe care a condus-o. Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, transmitea atunci instituția, prin intermediul unui comunicat, potrivit Antena 3.

Coronavirusul a mai făcut recent o victimă și la Consiliul Județean Vaslui. Consilierul personal al președintelui CJ Vaslui a încetat din viață, la doar o săptămână după ce a aflat că a fost infectat cu COVID-19.

Starea consilierului i s-a agravat rapid, așa că medicii au luat decizia de a-l transfera la o clinică din Iași. Bărbatul avea mai multe comorbidități, printre care afecțiuni pulmonare și cardiace. Încă de la începutul crizei coronavirusului, Consiliul Județean Vaslui, instituție condusă de Dumitru Buzatu, a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea și gestionarea infecțiilor cu noul coronavirus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel