Doliu în Italia: O persoană a murit după o BĂTAIE între suporteri

Narcis Popa |
Data publicării:

Un suporter al echipei Inter Milano a decedat joi dimineaţa, după ce fusese rănit miercuri seara, în incidentele care au avut loc între fanii echipei nerazzurra şi cei ai formaţiei Napoli, înaintea meciului dintre cele două echipe, la stadionul San Siro, relatează presa italiană, citată de AFP.

''După ce a fost lovit de o dubă înaintea meciului, el a fost internat la spitalul San Carlo, sub cod roşu. Lunga operaţie la care a fost supus nu a fost de ajuns, deoarece rănile sale erau prea grave'', scrie agenţia AGI.

Potrivit presei peninsulare, incidentul a avut loc după o încăierare între suporterii echipei Napoli, sosiţi la stadion cu un microbuz, şi suporterii echipei Inter, înarmaţi cu lanţuri şi ciocane. Circa 60 de persoane au fost implicate în incidente, iar patru fani napolitani s-au ales cu răni, unul dintre aceştia fiind victima unor lovituri de cuţit, după cum precizează Corriere della Sera.

Inter s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Lautaro Martinez (90+1), iar Napoli a încheiat partida cu doi jucători mai puţin, senegalezul Kalidou Koulibaly primind al doilea cartonaş galben după ce l-a aplaudat ironic pe arbitru, africanul fiind vizat de mai multe ori de scandări rasiste ale suporterilor gazdă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel