Preț incredibil pentru o garsonieră de 12 mp în Madrid. Baia, bucătăria și livingul sunt toate într-un singur loc

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: Captură de ecran / Sursă: Tiktok @mariasolerillas
Foto: Captură de ecran / Sursă: Tiktok @mariasolerillas

O tânără din Madrid a ajuns virală pe internet după ce a prezentat oferta de închiriere al unui imobil neobișnuit - o garsonieră ”3 în 1”. 

Prețurile în creștere ale chiriilor în orașele mari din Spania îi determină pe mulți tineri să se confrunte cu dificultăți tot mai mari în găsirea unui loc de locuit accesibil. În acest context, tânăra le-a arătat internauților de pe Tiktok ce oferte sunt în Madrid, amuzându-se de ridiculozitatea pieței imobiliare. 

”Unde dorm?” 

 

În videoclip, femeia prezintă o ofertă  listată pe o platformă populară de imobiliare - o garsonieră de 12 mp, cu o chirie lunară de 475 în cartierul Lavapiés. 

Garsoniera include o singură cameră care servește ca spațiu multifuncțional - bucătărie, baie și living, toate în același loc. Caracteristicile sale ”compacte” au stârnit uimirea tinerei, mai ales după ce a observat că dușul și toaleta sunt amplasate la intrarea în casă. 

În același timp, bucătăria este formată dintr-o tejghea lungă cu câteva dulapuri și nu există pat sau canapea. "Unde dormi? Unde pui patul?" a întrebat tânăra cand a văzut ca nicio imagine de pe portal nu arată presupusul dormitor.

Întrebările sale legate de această garsonieră au provocat reacții similare din partea publicului online. Videoclipul a generat peste 35.000 de vizualizări și a provocat un val de comentarii critice, mulți cerând reglementarea prețurilor la chirie și exprimând îndoială cu privire la legalitatea unei astfel de oferte imobiliare

VIDEO

 

@mariasolerillas ????️????????️ #pisosmadrid #greenscreen #idealista #alquilerenmadrid ♬ original sound - Mery Solerillas

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel