Doi români, spaima "păcănelelor" din Italia. Le goleau de bani cu o cheie specială. Firmele erau disperate

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Doi români din Italia sunt cercetați de Poliție după ce au reușit să confecționeze o cheie prin care goleau de bani seifurile păcănelelor. 

Din câte se pare, cei doi români cu vârste de 40 de ani au reușit să confecționeze o cheie hardware electronică prin care reușeau să golească de bani aparatele cu jocuri de noroc cunoscute sub numele de "păcănele".

Timp de mai multe zile, cei doi au intrat în sediul mai multor localuri cu aparate electronice din Carcare, Cengio, Cairo Montenotte și Dego. Aceștia pretindeau că intră să joace sume de bani la aparate, iar la un moment dat se foloseau de cheia electronică pentru ca aparatul să le elibereze toți banii pe care îi conținea la momentul respectiv.

Românii, prinși abia după câteva luni

 

Una dintre companii a sesizat că aparatele nu mai conțineau bani și au căutat să vadă care este motivul, apelând inclusiv la imaginile de pe camerele de supraveghere. Acolo au fost văzuți cei doi români care au golit aparatele de bani. Compania a depus plângere la poliție.

A durat mai bine de trei luni de căutări, până ce carabinierii Carcare, cu ajutorul colegilor de la stația Soncino (din provincia Cremona), au reușit să-i identifice pe cei doi și să-i rețină. Prejudiciul este estimat la aproximativ 5000 de euro.

Cei doi români așteaptă acum procesul.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel