Doi români, găsiți morți în Spania. Erau plecați din România de zeci de ani, pentru o viață mai bună

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Doi români, găsiți morți în Spania. A fost demarată o anchetă
Doi români, găsiți morți în Spania. A fost demarată o anchetă

Poliția Națională investighează moartea a doi români, o femeie și un bărbat, ale căror cadavre au fost găsite, vineri dimineața, 12 ianuarie, în centrul cartierului Veleno din Torre del Mar.

Surse din poliție au dezvăluit că femeia a fost găsită cu semne de asfixiere, în timp ce bărbatul ar fi fost găsit spânzurat în locuința fiului femeii.

Anchetatorii s-a prezentat dis-de-dimineață la casa în care a fost găsită femeia, pe strada Doctor Fleming. Se numea Ana și avea 57 de ani, la fel ca bărbatul. Ambii erau de origine română, deși locuiau și lucrau în Spania de zeci de ani. Potrivit unor surse, fiul ei, în vârstă de 34 de ani, a fost cel care i-a găsit  cadavrul în clădire, unde s-a dus după ce a aflat că mama sa nu s-a prezentat la serviciu.

La scurt timp după această primă descoperire, potrivit surselor consultate, cadavrul unui bărbat a fost localizat într-o altă locuință din același municipiu. Polițiștii bănuiesc că este partenerul femeii și că aceasta ar fi putut să se sinucidă, deși identitatea lui nu a fost încă confirmată, scrie diariosur.es.

Se pare că bărbatul s-a spânzurat în casa fiului femeii, pe care o renova. Potrivit celor spuse de membru al familiei, un vecin a fost cel care sunat la poliție atunci când a găsit cadavrul în garaj.

 Primarul orașului Vélez Málaga condamnă presupusa crimă sexistă a lui Torre del Mar. Deși din prima clipă s-au speculat cu privire la un posibil caz de violență de gen, polițiștii au cerut prudență în abordarea problemei, întrucât ridicarea cadavrelor sau inspecția vizuală a locuinței nu au fost încă finalizate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel