Doi români aflați în concediu în Bali, infectați cu noul Coronavirus. De pe șezlong au ajuns direct pe targă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cuplu de români, aflat în vacanță în Bali, a fost pozitiv pentru COVID-19. Oficialii raportează că bărbatul și femeia sunt în stare stabilă după 10 zile de la tratamentul primit în izolare.

„Pot confirma că am primit rezultatele testelor de laborator ale celor doi cetățeni români care au fost tratați timp de 10 zile la Spitalul General Tabanan, iar rezultatul este pozitiv", a declarat luni șeful Agenției de Sănătate Tabanan, Nyoman Suratmika.

„Ambii pacienți sunt în stare stabilă. Cu toate acestea, ei vor rămâne izolați până când testele lor vor fi negative ”, a adăugat el, citează thejakartapost.com.

Suratmika a spus că bărbatul s-a prezentat primul la spital anunțând că a început să se simtă rău. El a mers la un spital privat din regența Badung înainte de a fi dus în cele din urmă la spitalul Tabanan.

Românii, tratați timp de 10 zile în izolare


„A avut febră, tuse și dificultăți de respirație la sosirea sa la spitalul Tabanan", a explicat oficialul. Pentru că prezenta simptome asemănătoare COVID-19, spitalul a decis să-l trateze într-o cameră de izolare, a spus Suratmika.

„După ce a stat două zile la spitalul din Tabanan, soția sa a început să prezinte simptome similare, așa că am pus-o și în izolare”, a adăugat el. Românii au primit tratament medical timp de 10 zile, iar starea lor de sănătate a început să se îmbunătățească.

„Suntem recunoscători să aflăm că cei doi pacienți sunt acum într-o stare mai bună, dar din moment ce sunt încă pozitivi cu COVID-19, așteptăm în continuare teste complete. După ce sunt declarați negativi pentru COVID-19, li se permite să iasă din spital”, a mai spus Suratmika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel