Doi români, acuzați că furau din AZILURI de bătrâni în ITALIA

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi români sunt acuzați, în Italia, că fac parte dintr-o grupare infracțională organizată care fura din azilurile de bătrâni. 

Doi tineri români acuzați de polițiștii din Italia că fac parte dintr-o grupare organizată care fura din casele de bătrâni. Aceștia sunt acuzați de 24 furturi în case de bătrâni, dar și în magazine și ferme. Din grupare fac pare doi români, dintre care unul reținut pe teriotirul Italiei și un altul aflat deja în custodia autorităților din România. Alți trei albanezi și un italian au fost reținuți de carabinieri, relatează https://milano.repubblica.it.

Carabinierii din Stradella (PV), împreună cu cei din Voghera, Tortona, San Donato Milanese, Ravenna și Senigallia au reținut o grupare infracționale care ar fi efectuat 24 de furturi, dintre care 18 în case de odihnă, trei în locuri publice și trei în cazul unor vehicule agricole. Cinci dintre ei, cu vârste cuprinse între 28 și 48 de ani, au fost arestați, și reținuți preventiv în Italia, în timp ce un al șaselea destinatar al avizului de custodie se află în România.

Arestările au avut loc vineri, după mai bine de un an și jumătate de investigații coordonate de procurorul de la Tribunalul Pavia, Valentina De Stefano și coroborate de servicii multiple de observare, control și urmărire, precum și evaluări tehnice, demarate în februarie 2018.
În cadrul investigațiilor, două persoane au fost arestate în stare de libertate pentru primirea de bunuri furate și alte două pentru trafic de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel