Austria. Român, rănit într-o dispută între două familii într-un telescaun din Tirol, transportat la spital cu elicopterul

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Român, victima unui accident de muncă în Italia, bărbatul, transportat cu elicopterul la spital. Sursa - pixabay.com
Român, victima unui accident de muncă în Italia, bărbatul, transportat cu elicopterul la spital. Sursa - pixabay.com

Doi răniți într-o dispută între două familii într-un telescaun din Tirol. Unul dintre bărbați, un român, a trebuit să fie transportat cu elicopterul la spital. Motivul altercației violente a fost un dezacord cu privire la locul în care să se așeze în telecabină. 

Două persoane au fost rănite, joi, în zona de schi din Sölden (districtul Imst). Dar nu din cauza unor accidente, ci din cauza unei dispute între două familii.

Cearta a avut loc în telescaun, în timpul urcării la stația de mijloc. Motivul a fost un dezacord cu privire la spațiul din telegondolă la urcare, potrivit poliției.

Aceștia s-au bătut cu bețele de schi, iar în final un român și o olandeză au suferit răni.

Român rănit, dus la spital cu elicopterul

 


Românul a fost transportat de urgență cu elicopterul la Spitalul Zams. Olandeza a mers singură la medic, potrivit unui comunicat de presă.

Acesta nu a fost singurul episod violent.

Cu doar o z înainte, o încăierare a izbucnit pe o altă pârtie de schi din Tirol. În cursul acesteia, un străin l-a lovit cu bocancul de snowboard în față pe un olandez în vârstă de 14 ani, în stațiunea de schi tiroleză Alpbachtal/Wildschönau (districtul Kufstein). Sora acestuia, în vârstă de 18 ani, a fost de asemenea lovită și a rămas pentru scurt timp inconștientă în timpul unei încercări de mediere, a informat poliția. Cei doi bărbați implicați au fugit de la locul faptei. Disputa a apărut din cauza unei manevre de evitare. 

 

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel