Doi migranți MORȚI și 10 răniți într-un accident în Timișoara. Șoferul a fost prins

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Șoferul mașinii cu migranți care a fost implicat în accidentul cu 12 victime, dintre care două au murit, a fost prins. Pe parcursul nopții, el a mers la sediul Poliției din Timișoara și acum este audiat.

Șoferul mașinii cu migranți afgani implicat în accidentul din Timiș, soldat cu doi morți și 10 răniți, a ajuns pe parcursul nopții la sediul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara. Bărbatul este cetățean român și a fost rănit în urma accidentului, au explicat polițiștii.

Bărbatul a condus o mașină, a părăsit șoseaua și s-a răsturnat, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

A rezultat decesul a doi bărbați și rănirea a nouă bărbați, a mai spus sursa citată.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Accidentul a avut loc în localitatea Iecea Mică, miercuri seară.

Toate victimele sunt bărbați, cetățeni străini.

Un autovehicul cu mai mulți pasageri s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică

 

„La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și 4 ambulanțe SAJ și voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia”, arată sursa citată.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, alerta a fost dată la 17.35. În autovehiculul răsturnat se aflau mai mulți pasageri. La fața locului din partea ISU Timiș s-au deplasat de urgență o autospecială de primă intervenție, o autospecială de descarcerare, trei echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și 16 pompieri. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și patru ambulanțe SAJ, respectiv voluntarii de la SVSU Iecea Mare, SVSU Carpinis și SVSU Jimbolia. Victimele sunt transportate la spital.

Accidentul s-a petrecut pe drumul ce leagă comuna Biled de Iecea Mica.

Conform primelor informații, o mașină s-a răsturnat și a intrat în mai multe persoane care se aflau pe marginea șoselei în momentul respectiv. Zona este în aceste momente survolată de un elicopter. Martorii spun că şoferul a fugit imediat după impact, însoţit de alte persoane. Maşina pe care ar fi condus-o avea o capacitate maximă de şapte persoane, iar în momentul producerii accidentului în interiorul ei s-ar fi aflat 15 oameni, potrivit știrilor prezentate de Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel