Doi celebrii au divorțat: Tom Brady și Gisele Bündchen

Ecaterina Dumitrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Starul fotbalului american, fundașul Tom Brady și cunoscutul modelul brazilian Gisele Bündchen au anunțat oficial că au divorțat pe cale amiabilă. Anunțul a fost făcut de ambele părți după o relație de 13 ani. Cei doi au o fată și un băiat.

Divorțul apare după ce luni de zile s-a speculat în mass-media cu privire la căsătorie, care s-ar fi tensionat când Tom a luat decizia de a se retrage din fotbal și apoi a revenit asupra ei. La retragere sportivul și-a exprimat dorința de a petrece mai mult timp cu familia sa, după o carieră lungă și impresionantă în fotbalul american. După doar 40 de zile de la retragere Brady, de șapte ori campion, și-a anunțat revenirea pentru încă un sezon, cel de -al 23-lea din carieră, la Tampa Bay Buccaneers.

Gisele Bündchen a anunțat pe Instagram: „cu multă recunoștință pentru timpul petrecut împreună, Tom și cu mine ne-am încheiat divorțul pe cale amiabilă”, adăugând că vor împărți îngrijirea celor 2 copii. Fundașul în vârstă de 45 de ani a confirmat vestea, tot pe Instagram, în termeni similari.

Tom Brady și Gisele Bündchen s-au căsătorit în 2009 și au doi copii: Benjamin Rein de 12 ani și Vivian Lake de 9. Brady mai are un fiu, John Edward de 15, cu fosta iubită Bridget Moynahan. Tom și Gisele erau unul dintre cele mai proeminente cupluri de pe scena culturii pop americane.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel