Directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a demisionat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a demisionat
Directorul general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti a demisionat

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Vasile Apostol şi-a dat demisia din funcţia de director general al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

"Am luat act de demisia directorului general al ASSMB, Vasile Apostol. Îi mulţumesc domnului Apostol pentru activitatea în fruntea ASSMB într-o perioadă dificilă, în care a trebuit gestionată pandemia COVID-19 şi au fost făcute eforturi mari pentru ca bucureştenii să beneficieze de serviciile de sănătate ale spitalelor din subordinea municipalităţii", scrie edilul general, pe Facebook.

Acesta menţionează că viceprimarul Horia Tomescu va gestiona situaţia astfel încât activitatea instituţiei să continue fără sincope.

"Am avut o discuţie cu viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, şi am convenit că va gestiona situaţia astfel încât activitatea ASSMB să continue fără sincope. E important ca bucureştenii să se poată baza în continuare pe instituţiile de sănătate publică ce ţin de Primăria Capitalei", a mai precizat Nicuşor Dan.

 

ASSMB: Licitaţie pentru servicii de pază la cele 19 spitale din subordinea sa

 

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti anunţă pe SICAP licitaţie pentru servicii de pază, supraveghere şi control acces la cele 19 spitale din subordinea sa şi la sediile ASSMB.

Valoarea totală estimată este cuprinsă între 35.155.200 - 70.310.400 lei.

Este vorba despre un acord cadru de prestări servicii pentru o perioada de 48 luni, împărţit pe 5 loturi.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 65%, timpul de răspuns al echipajului de intervenţie calculat de la momentul solicitării 5%, experienţa ca manager de securitate în domeniul serviciilor de pază şi protecţie 30%.

Ofertanţii vor face dovada că în ultimii trei ani au prestat şi dus la bun sfârşit, în conformitate cu normele profesionale în domeniu, servicii similare de complexitatea şi natura celor ce fac obiectul contractului.

Termen limită pentru primirea ofertelor - 8 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel