Dide, exponentul mişcării #rezist, ACUZAȚII către organizatorul mitingului din 10 august, Tomescu: „Nu e stilul nostru de a protesta”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristian Mihai Dide i-a adus acuzații lui Tommy Tomescu, organizatorul protestului din 10 august 2019.

Cristian Mihai Dide l-a atacat pe Tommy Tomescu, medicul dentist care trăiește și profesează de aproape zece ani la Londra, anunță România TV. Amintim că acesta din urmă s-a făcut remarcat în ultimii ani prin implicarea în nenumărate acțiuni civice în Regatul Unit. Acum a fost organizatorul protestului Diasporei din 10 august 2019, un protest pașnic.

„Majoritatea grupurilor civice nu au fost de acord cu amplasarea unor anumite echipamente în Piața Victoriei. Nu am fost de acord cu scena, nu am fost de acord cu organizarea unui concert în Piața Victoriei, nu am fost de acord ca Primăria București să împartă apă, nu am fost de acord cu filtrele pe care organizatorul le-a impus la intrarea în Piața Victoriei. Au fost mulți protestatari verificați. Organizația pe care o conduc - Evoluție în instituție - va încerca anularea protocolului pe care Tommy Tomescu l-a avut pentru 10 august 2019”, a zis Cristian Mihai Dide.

„Au fost cam 35.000 de persoane în Piața Victoriei. Poate doi dintre aceștia or fi uitat vreun briceag în rucsac”, a mai spus Cristian Mihai Dide.

„Acuzăm faptul că s-a încercat, cu foarte mult tact, deturnarea protestului de către o persoană care până acum nu a fost implicată în nicio acțiune civică în România. A încercat să aducă recuzită de protest cu care știa că noi nu suntem de acord. De exemplu, concert de muzică populară în Piața Victoriei nu este stilul nostru de a protesta. Noi am venit la protest, nu la concert de muzică populară”, a mai spus președintele organizației Evoluție în instituție.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel