Șoșoacă, SCANDAL monstru în direct la Antena 3: "Se vede că sunteți ABUZATĂ!". A PLECAT din emisiune

Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3 (Foto: captura de ecran)
Diana Șoșoacă a plecat din emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3 (Foto: captura de ecran)

Diana Șoșoacă a provocat un scandal monstru, în direct, la Antena 3. După o ceartă cu Mihai Gâdea, senatoarea AUR a plecat din emisiune. 

Incidentul s-a petrecut în ediția de luni seară a emisiunii "Sinteza Zilei", în care, printre invitați se număra și Diana Șoșoacă. În emsiune se discutau subiectele zilei, cum ar fi vaccinarea COVID-19 și noile tulpini ale virusului SARS-CoV-2.

După ce senatoarea a intervenit de mai multe ori peste ceilalți invitați în timp ce vorbeau, moderatorul Mihai Gâdea i-a atras atenția că nu așa se poartă un dialog civilizat. 

Iată dialogul:

Mihai Gâdea: "La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe"

Diana Șoșoacă: "Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră". 

M.G.: "Doamna Șoșoacă, am să vă rog de acum înainte să nu mai interveniți peste invitați. Așa se poartă un dialog civilizat. Hai să vorbesc și eu așa ca dumneavoastră".

D.Ș.: "Exact, vorbiți cum considerați! Dacă m-ați invitat, eu doresc să aflu niște întrebări. Vreau să aflu ce-i cu gripa"

M.G.: "În momentul în care sunteți într-un dialog public, trebuie să respectați dialogul. Dacă dumneavoastră continuați, pot să vă opresc și microfonul"

D.Ș.: "Este Antena 3, unde oricum se oprește microfonul. Și oricum de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoțional, ca și la celelalte televiziuni."

M.G.: "Se vede că sunteți abuzată, să știți!"

D.Ș.: "Păi sunt abuzată, tocmai de aceea am închis televizoarele."

M.G.: "Psihologic, vorbind?"

D.Ș.: "Da, psihologic"

După acest moment tensionat, Mihai Gâdea a decis ca emisiunea să ia o scurtă pauză, timp în care Diana Șoșoacă a plecat din platou.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy