Diana Șoșoacă, citată la Parchetul General, joi, în urma scandalului cu jurnaliștii italieni

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Diana Șoșoacă cere drept de protecție pentru ea și fetița ei împotriva soțului: „M-a lovit de multe ori, dar totul până la copilul meu”
Diana Șoșoacă cere drept de protecție pentru ea și fetița ei împotriva soțului: „M-a lovit de multe ori, dar totul până la copilul meu”

Senatoarea Diana Şoşoacă este citată, joi, la Parchetul General în dosarul cu plângerea jurnaliștilor italieni.

Senatoarea Diana Şoşoacă este citată, joi, la Parchetul General în dosarul cu plângerea jurnaliștilor italieni. În condițiile în care nu vrea să meargă la audieri aceasta ar putea fi adusă cu mandat, a anunțat Mihai Gâdea la Antena 3.

Potrivit unor surse,  Şoşoacă nu vrea să meargă de bunăvoie la Parchetul General.

Diana Şoşoacă riscă sancţiuni dure după scandalul cu jurnaliştii italieni. Senatoarea ar putea fi suspendată şi ar putea rămâne fără salariu. 

Amintim că senatoarea Diana Şoşoacă a sunat la 112, pe 10 decembrie, în timpul unui interviu pe care îl acorda unei echipe străine de televiziune, în urma unui conflict apărut pe fondul întrebărilor adresate. Potrivit procurorilor, poliţiştii Secţiei 4 s-au deplasat la faţa locului, însă soţul senatoarei l-a agresat pe unul dintre agenţi.

Dumitru Şoşoacă a fost chemat apoi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost anunţat că a fost pus sub control judiciar, pe o perioadă de 60 de zile, fiind urmărit penal pentru ultraj.

"La data de 10.12.2021, în jurul orei 16,00, prin intermediul unui apel la 112, s-a solicitat intervenţia organelor de poliţie la un imobil din Sectorul 1. În momentul în care organele de Poliţie au ajuns la imobil, inculpatul a agresat unul dintre agenţii de Poliţie, respectiv l-a împins, izbindu-l de perete, i-a pus o mână în gât, după care l-a tras de uniforma de Poliţie, cauzându-i suferinţe fizice", a transmis Parchetul, într-un comunicat de presă.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel