Dezvăluiri. Lazăr îl acuză pe Toader că încearcă să influențeze ancheta 10 august

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalista Ionela Arcanu de la Realitatea tv dezvăluie pe Facebook ce scrie în documentul de la Curtea de Apel Alba Iulia, în care procurorul general Augustin Lazăr i-a intentat proces lui lui Tudorel Toader. Lazăr îl acuză pe Tudorel Toader că încearcă să influențeze ancheta 10 august după ce a invocat ca argument pentru revocarea sa.

 

„Exclusiv| Detalii din procesul intentat de catre procurorul general ministrului Justitiei. In documentul ajuns pe masa judecatorilor de la Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar îl acuză pe Tudorel Toader ca încearcă sa influenteze ancheta 10 august dupa ce a invocat ca argument pentru revocarea sa. Executivului nu îi este permis sa se implice în cauze concrete, asa cum a hotarat si CCR in decizia privind-o pe Laura Codruta Kovesi, mai scrie in document. Sunt si reprosuri ca evaluarea a fost realizata in conditii ilegale, ca ela fost una politica, partinitoare. De asemenea, ministrul Toader nu ar fi respectat dreptul la aparare si nu ar fi fost interesat de pct de vedere al procurorului general.”, scrie Ionela Arcanu, pe Facebook.

Pe 24 octombrie, Tudorel Toader a anunţat că a declanşat procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel