DEZASTRU la granița cu Bulgaria. 2.000 de camioane la coadă, în cel mai MARE blocaj din istorie

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Aproximativ 2.000 de camioane așteaptă să treacă vama spre Bulgaria, în cel mai mare blocaj din istorie.

Traficul de marfă este paralizat în vama Giurgiu, în condiţiile în care 2.000 de camioane aşteaptă pe DN 5, pe o distanţă de 40 de kilometri să treacă frontiera în Bulgaria, iar autorităţile române nu pot gestiona cel mai mare blocaj al camioanelor de mare tonaj, susţin reprezentanţii Federaţiei Operatorilor de Transport din România (FORT) .

"Autorităţile de resort, Vama, Poliţia de Frontieră, ANAF, CNAIR, Poliţia Română, Poliţia Locală, Consulatul României la Sofia cât şi Ambasada României la Sofia nu sunt în măsură să gestioneze cel mai mare blocaj al camioanelor de mare tonaj care se află la trecerea frontierei Giurgiu-Ruse. Aproximativ 2.000 camioane aşteaptă pe DN 5, pe o distanţă de 40 de kilometri să treacă frontiera în Bulgaria, pentru această operaţiune estimându-se un timp de trecere de minimum 72 ore! La 100 ani de la Marea Unire şoferii români sunt umiliţi, petrecându-şi Ziua Naţională pe drumurile publice, în câmp, în frig, probabil fără resurse mulţi dintre ei, datorită incompetenţei şi indiferenţei clasei politice şi implicit a autorităţilor statului enumerate mai sus!", menţionează FORT într-un comunicat remis AGERPRES.

FORT este o organizaţie patronală cu structura organizatorică teritorială proprie în scopul reprezentării, promovării, susţinerii şi apărării intereselor economice, tehnice şi juridice ale membrilor săi în relaţiile cu autorităţile publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel