Deva. A treia zi de PROTESTE consecutive

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

A treia zi de proteste consecutive pentru locuitorii din Sântandrei. Ei solicită autorităţilor să ia măsuri pentru ca zona să fie vizibilă pe timp de noapte.

Aproximativ 60 de locuitori din satul Sântandrei au protestat duminică seara, pentru a treia zi consecutiv, pe o trecere de pietoni de pe DN 7, lângă Deva, solicitând autorităţilor să ia măsuri pentru ca zona să fie vizibilă pe timp de noapte şi să prevină astfel accidentele de circulaţie la care victime sunt oamenii care traversează legal şoseaua de patru benzi. 

Potrivit protestatarilor, în ultimii ani, în zonă şi-au pierdut viaţa şapte persoane din cauză că trecerea de pietoni nu este iluminată pe timp de noapte, este slab semnalizată, iar oamenii sunt greu de văzut de către şoferii care se află în trafic.

Ultimul accident mortal a avut loc joi, victimă fiind un bărbat de 76 de ani care traversa şoseaua pe trecerea de pietoni şi a fost lovit în plin de o maşină al cărei şofer a declarat ulterior poliţiştilor că nu l-a văzut pe bătrân.

Protestatarii s-au strâns în apropierea trecerii de pietoni cu candele roşii în mâini, iar din când în când traversau DN7, prilej cu care maşinile erau nevoite să se oprească în trafic.

"Este extrem de periculos să traversezi cele patru benzi ale DN7 pe trecerea de pietoni de la Sântandrei. Şoferii nu văd pietonii pentru că în zonă nu este lumină. Mai nou, au fost instalate separatoare de sens care reduc şi mai mult vizibilitatea spre această trecere de pietoni", a declarat unul dintre protestatari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel