Deutsche Welle: Faţa hidoasă a COMUNISMULUI este vie în România

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Robert Schwartz scrie pentru Deutsche Welle, că exact când România se pregătește să preia președinția UE, guvernul de la București și-a arătat adevărata față. Partidul Comunist, presupus decedat, este viu și bine mersi.

 "Acel sentiment, care vine din epoca întunecată a dictaturii comuniste cu care s-a confruntat România, este la fel de prezent astăzi la 29 de ani de la prăbușirea dictaturii. Sau mai bine zis, rămâne la fel de veridic.

Partidul de guvernământ, PSD, conduce într-o manieră absolutistă și continuă să atace statul de drept și Uniunea Europeană. De asemenea, după discursul propagandei, orice trădare a PSD ar fi echivalentă cu trădarea României. Cu astfel de mesaje naționaliste și populiste, PSD conduce România înapoi spre vremurile întunecate ale regimului dictatorial al lui Ceaușescu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, care a fost condamnat pentru fraudă electorală, și a cărui camarilă promovează o retorică regresivă și stupidă, nu este deloc interesat de răul pe care îl face României. Dragnea nu face altceva decât să acuze UE și statele străine pentru ceea ce se întâmplă României.

Acum, cu doar câteva zile înainte ca România să preia președinția Consiliului UE, guvernul de la București, presupus social-liberal, își arată adevărata natură, profund anti-europeană și inumană.

 Da, populiștii și naționaliștii care caracterizau regimul lui Ceaușescu continuă să existe și să încerce să decidă soarta României. Politicieni care fie sunt corupți, fie sunt suspectați de corupție urmăresc un singur scop: Punctul zero care să marcheze preluarea totală a puterii.

 De la preluarea puterii acum doi ani, coaliția de guvernământ a încercat în mod repetat și disperat să treacă legea amnistiei și grațierii. Promovarea de legi împotriva sistemului judiciar și diminuarea luptei anticorupție au devenit țintele prioritare ale păpușarului șef, Liviu Dragnea. Ceea ce urmărește Dragnea și oamenii lui este să fie spălați de toate condamnările și dosarele de corupție pe care le au astfel încât să poată accede la funcții mai înalte în stat .", a scris Robert Schwartz pentru Deutsche Welle.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel