Detalii cutremurătoare în cazul clubului de la Caracal: Fetele erau folosite până la epuizare

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Apar noi informații după perchezițiile la clubul de noapte din Caracal în care mai multe minore erau forțate să se prostitueze. Fetele erau folosite până la epuizare, iar dacă încercau să plece erau bătute și sechestrate. 

Anchetatorii au ridicat în urma perchezițiilor mai multe înregistrări video făcute în separeurile din club, telefoane mobile sau laptopuri, dar și documente de la Primăria Caracal.

Surse judiciare spun că 4 suspecți au fost reținuți, iar o altă persoană a fost pusă sub control judiciar. Dintre reținuți, trei sunt din Caracal, fiind vorba de două femei și un bărbat, iar a patra persoană este un tânăr din Merișani.

Tinerele erau cazare într-un spațiu din spatele clubului, iar în urma audierilor s-a stabilit că erau folosite până la epuizare. Dacă încercau să plece, erau bătute și sechestrate.

Procurorii DIICOT și polițiștii au făcut, miercuri, 8 percheziții domiciliare în Argeș și Olt la locuințele a 5 suspecți, bănuiți că au format, din 2017, un grup infracțional care recruta minore pentru spectacole pornografice și prostituție. Din cercetări a reieșit că minorele erau obligate să învețe să danseze la bară, să determine clienții să consume de la bar cât mai multe băuturi și, în cazul în care aceștia doreau să întrețină relații sexuale, îi conduceau în diferite separeuri unde contra sumei de 200 lei întrețineau raporturi sexuale, mințind clienții că au vârste cuprinse între 18 și 19 ani. Liderii grupului infracțional încasau banii pentru partidele sexuale, iar dimineața fetele primeau un salariu de 200 lei, un comision din consumație și jumătate din banii obținuți în urma întreținerii de raporturi sexuale contra cost.

La descinderi au fost găsite 7 fete, între care 4 minore.

Potrivit unor surse din anchetă, clubul aparţine unor fraţi din Caracal, iar spaţiul era închiriat de la Primărie. Primarul orașului Caracal, Liviu Radu, a declarat, pentru Mediafax, că spaţiul este al unei societăţi aflată în subordinea Consiliului Local, iar proprietarii plăteau chirie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel