Florin Cîțu: Despre coșmarul slugilor lui Dragnea!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Senatorul PNL, Florin Cîțu, reacționează după ce Cristian Socol,  ideologul economic al PSD, anunță scăderea perspectivei de rating Standard & Poor’s: ”Costuri certe încă din prima zi – creșterea costurilor de finanțare, creșterea deficitului bugetar, reducerea veniturilor bugetare”

"Despre coșmarul slugilor lui Dragnea!

Am tot vorbit și am avertizat despre greșelile majore ale acestei guvernări. Din primul moment am spus că acest program de guvernare ne va aduce aici. Am fost atacat, am fost investigat pentru declaratii publice, au răspândit tot felul de minciuni despre mine în spațiul public, dar acum ar trebui să tacă. Toți.

Aceste lucruri se întâmplă pentru că un grup infracțional, care ataca si banca nationala, este lăsat să decidă politica economică a României.

In primul rând nu cred cî si-a ales un moment mai prost Cristian Socol să iasa și să ne povesteasca despre cat de mult greseste agentia S&P.

In al doilea rand este ultima persoana care ar trebui sa-si puna intrebari despre cine raspunde pentru pagubele generate de anuntul S&P.

Aceasta agentie nu face decat sa confirme o stare de fapt. Aplica aceleasi metode peste tot in lume. Nu este nimic politic in decizia lor. Dar ce face guvernul de 24 de ore incercand sa schimbe prin tot felul de promisiuni decizia agentiei este penal. Mare atentie!

Acest grup infractional care decide politica economica Romaniei vrea sa fuga de raspundere. Ordonanta care a distrus economia trebuia discutata in Parlament, nu sa fie folosita ca instrument de santaj in “negocierile” cu sectorul privat. Au fugit de dezbaterea din Parlament. Iar acum se plang ca nu-i asteapta o agentie de rating sa-si duca ei santajul la bun sfarsit.

Modul acesta de lucru arata clar ca Romania este prizoniera unui grup infractional organizat.

Domnul Socol impreuna cu prietenii lui Valcov, Ghizdeanu, Teodorovici si bineinteles Dragnea vor raspunde penal intr-o zi pentru ce fac Romaniei.

Locul acestor oameni nu este langa prim ministrul Romaniei influentand soarta noastra a tuturor. Tebuie sa plece, toti!

Solutia pentru a putea salva cat de cat situatia: abrogarea IMEDIAT a ordonantei 114, eliminarea suprataxarii contractelor part-time, eliminarea supraaccizei la combustibil, eliminarea contributiilor pentru alte venituri decat cele din salarii, eliminarea TVA defalcat, oprit imediat atacul la independenta bancii centrale.

#RomaniaFaraPSDsiALDE

Dupa anuntul S&P voi avea o interventie live pe FB pentru a explica implicatiile dar si ce inseamna din punct de vedere tehnic aceasta decizie."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel