Descoperire MACABRĂ în Olt: Patru persoane, între care un copil de 13 ani, găsite MOARTE în casă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Tragedie pentru un român plecat la muncă în Spania: copilul lui a murit înecat în curtea bunicilor de acasă
Tragedie pentru un român plecat la muncă în Spania: copilul lui a murit înecat în curtea bunicilor de acasă

Patru persoane, între care şi un copil în vârstă de 13 ani, au fost găsite decedate în locuinţa lor din Baldovineşti, fără a prezenta urme de violenţă pe corp, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. 

Ea a precizat că poliţiştii au fost cei care au găsit, marţi, persoanele decedate, trei adulţi şi un minor, în locuinţa din Baldovineşti, după ce un vecin al acestora a sesizat la 112 că nu îi poate contacta.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş s-au deplasat la faţa locului. Cele patru cadavre nu prezentau urme vizibile de violenţă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei", a spus Alexandra Dicu, potrivit Agerpres.

Persoanele decedate sunt un bărbat şi o femeie în vârstă de 52 de ani, soţi, o femeie în vârstă de 78 de ani, mama femeii de 52 de ani, iar cea de-a patra persoană este un copil de 13, aflat în plasament.

Reprezentantul IPJ Olt a menţionat că femeia de 52 de ani a fost găsită decedată în baie, iar celelalte trei persoane erau în pat.

În cauză a fost deschis dosar penal şi se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul celor patru persoane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel