Descoperire macabră în Italia. Bătrâni abandonați de fiul lor: femeia era moartă de două săptămâni, iar soțul ei imobilizat la pat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Descoperire macabră în Italia. Bătrâni abandonați de fiul lor: femeia era moartă de două săptămâni, iar soțul ei imobilizat la pat
Descoperire macabră în Italia. Bătrâni abandonați de fiul lor: femeia era moartă de două săptămâni, iar soțul ei imobilizat la pat

Un incident cutremurător a zguduit comunitatea din comuna Aprica, Italia, atunci când carabinierii au descoperit că o femeie în vârstă de 91 de ani, Anna Maria Squarza, a fost găsită moartă în propria sa casă de cel puțin două săptămâni. 

Șocul a fost amplificat de faptul că soțul ei, Giorgio Monticelli, în vârstă de 90 de ani, a stat alături de cadavrul ei în tot acest timp, în condiții precare, în timp ce fiul lor, Antonio Monticelli, îi aducea mâncare.

Descoperirea a avut loc vineri, 12 aprilie, când vecinii au alertat poliția despre un miros neobișnuit care venea din locuința familiei Monticelli. Carabinierii au intervenit prompt, iar la sosirea lor, fiul cuplului, Antonio, a încercat inițial să împiedice accesul autorităților, afirmând că totul este în ordine.

Antonio Monticelli, în vârstă de 60 de ani, ar fi spus: "Nu este nevoie să intrați. Totul este în ordine aici".

 

Fiul bătrânilor este cercetat

 

Cu toate acestea, intervenția carabinierilor a dus la descoperirea macabră a cadavrului femeii în dormitor, ascuns sub un cearșaf. Într-o stare avansată de descompunere, Anna Maria Squarza se afla lângă soțul său imobilizat la pat, care prezenta semne de subnutriție și avea un picior amputat.

Potrivit Fanpage.it, Giorgio Monticelli a fost imediat transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce fiul lor, Antonio, a fost dus pentru interogatoriu. Ulterior, acesta din urmă a fost transferat la o secție de psihiatrie la indicația procurorului, fiind anchetat pentru abandonul unei persoane incapabile și ascunderea cadavrului mamei sale.

Ancheta este în desfășurare, iar autopsia va fi efectuată în această săptămână, oferind mai multe informații despre cauza exactă a decesului și despre circumstanțele care au condus la această tragedie. Comunitatea din Aprica este șocată de această descoperire tulburătoare.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel