Descoperire înfiorătoare. Ce a găsit o femeie în timp ce-și plimba câinele: „M-am speriat, erau peste tot”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
panza_paianjen
panza_paianjen

O femeie care a ieșit la plimbare, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un sat din ținutul Northumberland, Anglias-a trezit brusc în mijlocul unui peisaj care semăna cu scena unui film de groază.

 

Debs Lucas-Byrne și-a scos câinele la plimbare pe câmpuri și, la un moment dat, a ajuns într-o zonă în care o suprafață vastă de teren era complet acoperită de o pânză densă și uriașă e păianjen.

Femeia de 53 de ani a observat că pe toată aria acoperită fusese anterior pus gunoi de grajd.„M-am dus la o plimbare cu prietenul meu (câinele de companie – n.n.) pe traseul nostru obișnuit, care ne duce prin câmpul unui fermier când am văzut ceea ce părea să fie o plasă pusă peste gunoiul de grajd.

Chiar m-am întrebat foarte amuzată de ce ar face asta. Râdeam de toată povestea asta, dar când m-am apropiat am văzut că era de fapt o pânză de păianjen. La început m-am gândit că sunt molii, dar de aproape am văzut mii de păianjeni negri, mici. M-a speriat pentru că erau literalmente peste tot”, a spus femeia, transmite Digi24. Deocamdată nu a fost găsită nicio explicație pentru fenomenul bizar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel