Deputatul Remus Cernea pleacă definitiv în Finlanda: Am bilet doar dus

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul deputat Remus Cernea pleacă din România. El spune că nu știe dacă se va mai întoarce vreodată în România. 

Cernea spune că a ales ca țară de destinație Finlanda.

"Dragi prieteni, dupa 20 de ani de eforturi pe care le-am dedicat schimbarii in Romania, voi face acum tot mai mult pasul si spre actiuni care vizeaza intreaga umanitate, nu doar o tara.

In cursul dupa-amiezii de maine voi pleca in Finlanda, unde ma voi angrena pentru o perioada mai lunga in proiecte creative care au legatura si cu Romania, dar nu numai.

Biletul de avion este doar dus. Daca si cand voi reveni va fi o decizie pe care o voi lua acolo.

Aș reveni 

Imi doresc sa revin la un moment dat, imi doresc sa pun umarul din nou la ridicarea Romaniei. Am muncit din greu si m-am luptat pentru libertate, dreptate, justitie si o dezvoltare morala a societatii noastre. Am inregistrat numeroase succese si am contribuit la schimbari de mentalitate de natura sa apropie tara noastra de cele civilizate, prospere si dezvoltate din occident.

E drept si ca de multe ori nu am fost inteles, iar alteori am fost crunt lovit, chiar de catre apropiati in care investisem incredere si prietenie. Dar cumva ma asteptam la astfel de lucruri, iar tot ceea ce am avut de suferit m-a fortificat interior in cele din urma.

Voi reveni sa lupt pentru Romania in contextul in care voi avea sentimentul ca o pot face intr-un cadru eficient, alaturi de oameni de calitate si ca beneficiez de sprijinul foarte multora. Altfel ar fi timp si energie irosite.

Vom comunica aici des, iar detalii despre proiectele la care voi lucra va voi oferi pe masura ce ele se vor apropia de implinire.

Numai bine va doresc tuturor!" a scris Remus Cernea pe contul său de socializare.

(w670)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel