Deputatul PNL Corneliu Olar a murit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Deputatul PNL Corneliu Olar a murit
Deputatul PNL Corneliu Olar a murit

Deputatul PNL Cornel Olar a murit.

Grupul Parlamentar PNL - Camera Deputaților a făcut anunțul pe pagina de Facebook în urmă cu scurt timp.

„Colegul nostru, Corneliu Olar, a trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească!”, arată Grupul Parlamentar PNL din Camera Deputaților.

Potrivit alba24.ro, Corneliu Olar avea 62 de ani și se lupta de câțiva ani cu o boală gravă. În urmă cu doi ani, s-a dus în Parlament pentru a participa la votul moțiunii, deși este grav bolnav, însă conta votul fiecărui parlamentar. Acesta a ajuns în sala de ședințe și a fost salutat de colegi.

 

Corneliu Olar era considerat deputatul Țării Moților

 

Olar era considerat deputatul Țării Moților, reprezentând cea mai importantă voce a oamenilor din această zonă, la București. A fost inițiatorul mai multor legi menite să îi ajute pe moți, printre care una care se numește chiar Legea Moților.

„Cu adâncă tristețe vă anunțăm decesul colegului nostru, Corneliu Olar – Deputatul Moților. Încă nu s-a inventat dicționarul cu toate cuvintele care să descrie loialitatea și atașamentul pe care Corneliu Olar le-a avut față de Țara Moților, de oamenii de aici, de cei care l-au făcut să dea, întotdeauna, totul, chiar până-n ultima clipă. Dincolo de chipul care n-a ascuns niciodată nimic, de omul care a spus mereu lucrurilor pe nume, rămân munca și realizările celui care n-a căutat niciodată gloria, dar va fi pomenit și amintit pentru totdeauna ca „Deputatul Moților”. Dumnezeu să-l odihnească”, au transmis reprezentații PNL Alba.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel