Deputatul PMP Ionuţ Simionca renunţă la pensia sa de parlamentar

Deputatul PMP Ionuţ Simionca anunţă că a renunţat la pensia sa de parlamentar, printr-o declaraţie făcută în faţa notarului.

„Mi-am desfiinţat pensia de parlamentar. Şi în faţa notarului! Printr-o declaraţie semnată în faţa notarului, mi-am asumat, pe proprie răspundere, obligaţia de a renunţa la pensia de parlamentar. Această acţiune este ultima dintr-un şir de demersuri pe care le-am întreprins în ultimii ani pentru desfiinţarea pensiilor speciale”, a scris Simionca astăzi, pe pagina sa de Facebook.

El precizează că „indiferent de jocurile politice care se vor mai consuma pe această temă, nimeni nu va mai putea pune la îndoială, de azi înainte, onestitatea sa în ceea ce priveşte susţinerea eliminării pensiilor speciale”.

Parlamentarul a enumerat şi câteva dintre demersurile pe care le-a întreprins în ultimii ani pentru desfiinţarea pensiilor speciale.

„Am inţiat o lege pe această temă, am strâns peste 40.000 de semnături de la locuitorii judeţului (Bistriţa Năsăud - n.r.) pentru susţinerea proiectului, am condiţionat votul meu la învestitura Guvernului Orban de promovarea acestei iniţiative şi am votat legea în Parlament”, a mai scris Ionuţ Simionca.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28