Denise Rifai, val de atacuri la adresa lui Teodorovici: „Confundă grădinița cu parlamentul și se crede și interesant“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai comentează o informație apărută în Mass Media potrivit căreia ridicarea popririlor de către ANAF imediat după achitarea datoriei, precum și noul termen de restructurare a datoriilor firmelor au fost oprite la inițiativa lui Eugen Teodrovici, fost ministru PSD al Finanțelor.

Jurnalista consideră că prin această inițiativă, fostul ministru al Finanțelor din Guvernarea PSD nu face decât să blocheze activitatea ANAF.

*„Deci CUUUM ??????!

'La inițiativa fostului ministrul al Finanțelor și senator PSD Eugen Teodorovici, membrii comisiei de buget și finanțe din Senat !!!!!!! au eliminat !!!!!!!, dintre modificările propuse de Guvernul Orban la Codul de Procedură Fiscală, prevederea că ANAF va avea obligația expresă de a ridică imediat, adică în cel mult o oră, popririle pe conturi bancare ale debitorilor, precum și noile termene stabilite pentru restructurarea de către firme a datoriilor la bugetul de stat.

!!!!!! Teodorovici susține că astfel de prevederi
!!!! pot fi incluse în proiecte promovate de el personal !!!!!!!.'

Eu sunt șocată, jur!“, este informația de la care pornește comentariul Denise  Rifai.

Ea este de părere că prin astfel de inițiative, Teodorovici  „Confundă grădinița cu parlamentul“

 „Are mai multe prenume, în funcție de fazele soarelui pe cer“

 

„Am înțeles că ministrul are mai multe prenume, în funcție de fazele soarelui pe cer, am înțeles și tot felul de declarații care mai de care mai jenante din cauza invectivelor folosite, dar totuși,
Cum Să îți permiți ca din Parlamentul României, de pe un scaun de parlamentar, să blochezi Activitatea și așa anevoioasă a Anaf și să îngreunezi viață și așa complicată a contribuabilului român ???!
Cum să faci așa ceva????!
Cum???! Cum, când dacă ar fi să numim unica realizare concretă a ministrului în acest mandat, ar fi fost exact aceste câteva mici măsuri atât de necesare României???!

Deci, dl. ministru, nu doar Confundă grădiniță cu parlamentul, ci se crede și Interesant !!!!
Adică E și bucuros că poate să blocheze proiectul !!!!!!

Eu nu înțeleg. Domnul e plătit oare din banii noștri ca să ne ia la mișto și ca să blocheze ce trebuia să funcționeze în România de deja zeci de ani????????????“, mai spune Denise Rifai în comentariul de pe pagina ei de Facebook.

„Domnul mai candidează la un mandat de parlamentar?“

 

 Începe să mă ia 'cu teamă', cum ar zice Veorika. Păi cine știe ce ne face dacă se supără data viitoare??? Acum a blocat acest proiect, culmea dorit și inițiat de el, de oftică, doar ca nu se mai întâmplă sub semnătură lui. Păi cine știe ce ne o face dată viitoare dacă o putea și o avea o poziție mai influentă, doar așa, că nu e semnat de el????!

Dar Oare, Domnul mai candidează la un mandat de parlamentar???! Mai dorește vreo funcție de demnitate publică în statul român??? Întreb doar. Adică e un bun debut de campanie electorală ca să le ceri românilor votul și încrederea lor! 

...

Mulțumim, domnule ministru! Sunteți un drăguț! Ați uitat însă un mic mic detaliu. Sunteți acolo, plătit de noi, ca să luptați pentru interesul nostru, nu ca să va faceți ambiția pe spatele nostru; cât despre micul dvs. gest, ei bine, ne arată că pt. dvs. și în numele Orgoliului dvs., ați putea fi în stare de orice, oricât de scumpă ar fi pentru noi restul, factură.
A! Și ar mai fi ceva: de un ministru bun, oamenii își vor aminti mereu cu drag, nu cu forța“, conchide Denise Rifai postarea sa.

 

 

[citeste si]

*Articolul reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel