Denise Rifai s-a întâlnit cu iubita lui Dragnea: Am fost șocată

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai s-a întâlnit cu iubita lui Liviu Dragnea într-un magazin de pantofi din București. 

"Azi. La amiaza. Am oprit sa probez o pereche de pantofi la un magazin care este considerat unul dintre cele mai sofisticate din capitala, unul din acele foarte putine magazine unde personalul este calificat si amabil, produsele sunt de cea mai buna calitate. Si, of course, preturile sunt unele pe masura. Proband perechea de pantofi si tot analizand eu intre cum imbraca piciorul și preț, in magazin SOC!!!!!!!, apare Irinuca. Irinuca. Dada. Cu un ton asezat , de doamna cu greutate in societatea romaneasca, incepe sa analizeze cu maaare atentie tocurile catorva perechi de pantofi din magazin: zicea ca se teme ca tocul sa nu fie totusi prea jos si spunea ca isi doreste sa evite un aspect prea “babesc”; dar ca avea cateva perechi dintr un model similar cu un toc mai inalt; ma rog, treburi ...

Si incepe sa probeze rapid cateva perechi de pantofi Casadei. Câteva minute și se decide la unii negri si unii verzi.

Urmeaza insa un dialog, eram totusi una langa alta și recunosc, n am putut sa ma abtin. I am spus ca tocurile ii vin bine. Si sunt realmente ultimul racnet in materie. In plus, sunt si in linie cu rolul si pozitia ei “foarte importanta” de acum. 

Si ma intreaba. “Adica ce o sa scrie de mine? Si i am raspuns ”eu o sa zic - cel putin in materie de pantofi, ai bun gust”.

Citește și Denise Rifai, revoltată: A primit o scrisoare de la prietenul lui Dragnea

Irinuca era insotita de o prietena care incerca sa o ajute cu ceva sfaturi; asa ca a inceput sa i compare pantofii. Irinuca, cu acelasi ton ferm, i a explicat ca nu are de ce sa i compare. Ca sunt culori si modele diferite. Au mai trecut doua minute si a cerut fetelor sa ii duca pantofii la casa. 2 perechi, 10 minute si 2 mii de euro.

Jurnalistul din mine intervine din nou. Si i spun ca, foarte bine, tot este cazul Valiza pe post, iar ambele perechi sunt un “MustHave” al momentului. Mi a zambit nonsalant si mi a spus sa stau linistita, ca ea GARANTAT nu e in dosarul Valiza.

Garantat, Irinuco, Garantat!!!!! :-))))

Si acum, va intreb pe dvs: Irinuca Nu o fi in dosar, dar banii oare din ce valiza or fi? ????

Ps. Și încă ceva: Irinuca se pricepe mai bine la pantofi decat la posete; poseta era si ea scumpa - un louis vouitton - dar un model basic pt orice tanara care inca nu stie sa cumpere posete mai sofisticate dar care vrea sa arate Ca Are CU CE.

Irinuca, noi stim ca AI CU CE. Si mai stim si ca totul e din banii nostri. 
Iar nonsalanta cu care ai aruncat 2 mii de euro pe doua perechi de pantofi, in plin scandal public cu Valiza, ne spune multe in plus despre tine. Si despre Situatie si Valize in general. 
Și nu de bine, ci de speriat ..." a povestit Denise Rifai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel